telefoonnumer

06-46522626

Email

info@balancepraktijkvanity.nl

Open

op maandag & woensdag t/m vrijdag

Bij mij ben je welkom om met een creatieve manier je probleem aan te pakken.

Door verschillende dynamische manieren ga ik op zoek om de dialoog met jou zelf aan te gaan. Dit is niet alleen door praten maar ook door diverse dynamische, simpele en intuïtieve oefeningen.

Ik werk soms ook in combinatie met guasha therapie om lichaam en geest tegelijkertijd aan te pakken. 

Ik zal je helpen op een veilige en professionele manier.

Als jij op een andere manier dan erover praten lekkerder in je vel wilt komen zitten dan ben je bij mij op het juiste adres.

 

Ik bied diverse pakketten aan;

Coaching 1 op 1: een losse sessie die altijd los te boeken is wanneer je wilt en hoe vaak je wilt.

Guasha pakket voor thuis

Guasha impact traject: een pakket van 4 afspraken van 1,5 uur per keer. 

De afspraken zijn verdeeld over 4 maanden en zijn afgestemd op de verschillende standen van de maan. Zo leer ik je de energieën van de maan herkennen en je leert de energieën gebruiken. Zo kun je thuis zo simpel of zo uitgebreid aan de slag.

Er zit ook een pakket voor thuis bij t.w.v 70,-  In het pakket zit: een guasha steen, 4 balance kaarten met ontspannings- oefeningen samen met een guasha- steen, ontspannende etherische olie van Lakshmi en een notebook waar je direct met mij en thuis mee aan de slag gaat. 

In dit pakket combineer ik de guasha en de coach gesprekken en intuïtieve oefeningen.

Guasha & coaching: De combinatie van lichaam en geestelijke blokkades vinden en oplossen tegelijk in 1 behandeling. Zo kun je dieper in de oorzaak van het probleem komen. 

Veel lichamelijke klachten hebben een emotionele oorzaak. 

Deze afspraak duurt 1,5 uur per keer en is heel goed zelf los in te boeken zo vaak als jij zelf wilt.

Guasha & coaching ultra traject: het meest voordeligste pakket €50,- voordeliger dan 7 losse afspraken. Om te kijken hoe je emotionele klachten effect hebben op je lichaam. En zo de combinatie kunnen maken van het oplossen van emotionele en lichamelijke blokkades. Zodat je letterlijk beter in je vel komt te zitten. 

Zodat je meer energie krijgt, beter aanvoelt wat er is, meer uit je hoofd en contact met je lijf krijgt. 

De afspraak duurt 1,5 uur per keer. Voor het beste resultaat spreek je ongeveer om de twee weken af.

De 5 ritten klantenkaart: Je krijgt een voordeel van 50% korting op je 5de afspraak als jij in 1 keer een kaart koopt voor 5 afspraken ter waarde van €225,-.

Hierdoor kun je je lichaam of mind goed onderhouden en heb je nog een financieel voordeel. Deze kaart geld op behandelingen van €50,- euro per behandeling.

Heb je interesse? druk dan op de telefoon button en laat je telefoonnummer achter ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen

Laat je telefoonnummer hier achter


Dank je wel!